ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Ανακοινώσεις Ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ (26-11-2021)

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Σχετικά με την δραστηριοποίηση του Συλλόγου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που όλοι βιώνουμε τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο ο Σύλλογος ήταν ανενεργός χωρίς ιδιαίτερες δράσεις και κινητικότητα. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η θητεία του Συλλόγου έχει λήξει αναμένοντας τις επόμενες εκλογές όπου θα παραδώσουμε την σκυτάλη στα νέα μέλη για την συνέχισή του.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη στο καινούριο ξεκίνημα.

Με εκτίμηση

Το  Δ.Σ. του Συλλόγου

Αγαπητοί γονείς,

Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Σύλλογος Γονέων  με τη διαχρονική δράση του, συμβάλει   δημιουργικά  στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του Σχολείου μας.

Δυστυχώς, η πανδημία πέραν όλων των άλλων,  άφησε το  αποτύπωμά της και στα δρώμενα του Συλλόγου. Τη φετινή χρονιά  καλούμαστε  να αντιμετωπίσουμε  μία ακόμη πρόκληση, την ύπαρξη  και την προοπτική του Συλλόγου μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή είναι απαραίτητη η συνδρομή όλων  ώστε να στηρίξουμε την ομαλή συνέχεια στη λειτουργία και τη  δράση του.

Το πρώτο  σημαντικό βήμα είναι  η ενεργή  συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία , η οποία θα διεξαχθεί στις 24/11/2021 (ώρες: 17.00 έως 21.00)  και  θα αναδείξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο,  την Ελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπους για την Ένωση Γονέων Αλίμου.

Εν όψει της επικείμενης εκλογικής διαδικασίας, μπορείτε μέχρι την 22/11/2021 (μέχρι τις 12 μ.μ.)   να δηλώσετε την πρόθεσή σας  και να θέσετε υποψηφιότητα για:

  1. Την Εφορευτική Επιτροπή
  2. Το  Διοικητικό Συμβούλιο
  3. Την Ελεγκτική Επιτροπή
  4. Την Ένωση Γονέων Αλίμου

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στο σχολείο μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.